Heb je een vraag, wil je samenwerken of wil je gewoon even kletsen?
Dat kan! Neem gerust contact met me op door te mailen naar: info[@]open-boek.nl, stuur me een berichtje via Instagram of vul hieronder het contactformulier in. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

15 + 3 =

Boekenpost

Ben je benieuwd of ik misschien iets kan betekenen voor jouw (net) uitgekomen boek? Neem gerust contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden! Recensie exemplaren houdt ik doorgaans niet zelf, maar worden gedoneerd aan minima gezinnen via de plaatselijke bibliotheek, buurthuis of voedselbank.

Proeflezen

Voor meer informatie over de mogelijkheden rondom het proeflezen van manuscripten verwijs ik je door naar de pagina ‘diensten’, of neem contact op door te mailen of het formulier hierboven in te vullen.

Geen reactie ontvangen?

Doorgaans probeer ik binnen 48 uur een berichtje terug te sturen. Toch kan het zijn dat dit iets langer duurt dan je van mij gewend bent, dan is je berichtje er misschien tussendoor geglipt. Heb je na een week nog geen antwoord? Schroom niet om er nog een berichtje achteraan te sturen. Dan ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag!