Diensten

Hieronder kan je meer lezen over de verschillende diensten die ik aanbied. Heb je een ander idee voor een fijne samenwerking? Schroom dan niet om die op te gooien. Ik sta altijd open voor vragen en nieuwe ideeën om toe te voegen aan mijn diensten.

Spreken

Ben je op zoek naar een spreker voor een presentatie/lezing over autisme? Daar kan ik je bij helpen! Als beginnend spreker vertel ik in ongeveer een uurtje, op een interactieve manier, wat autisme is en wat autisme betekent voor mijn leven. Ook ga ik graag in gesprek over jullie ervaringen en heb ik verschillende boeken en materialen beschikbaar om in te zien en eventueel uit te delen. Voor meer informatie of vragen kan je altijd even een mailtje sturen. Kosten in overleg.

Proeflezen

Begint jouw manuscript eindelijk vorm te krijgen, maar zoek je nog proeflezers om je werk naar een hoger niveau te tillen? Dan kan ik misschien iets voor je betekenen. Ik heb drie plekjes per jaar vrij om delen van óf hele manuscripten te proeflezen. Wil je graag dat ik dit doe, stuur dan een mailtje of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina. Stuur hierbij een duidelijke verwachting van jouw kant. Zoek je bijvoorbeeld alleen iemand die de verhaallijn naloopt of zoek je iemand die ook naar zinsstructuren en spelfouten kijkt? Ik kijk er enorm naar uit om je te helpen, dus schroom niet om mij een berichtje te sturen!

Boekenpost

Ik vind het superleuk om recensie-exemplaren te ontvangen! Is jouw boek net uitgekomen en zoek je nog recensenten? Stuur mij dan vooral een berichtje voor de mogelijkheden. Omdat lezen vooral mijn hobby is, lees ik maar een beperkt aantal recensie-exemplaren per maand. Mijn recensie zal in overleg verschijnen op mijn Instagrampagina, Facebook en/of mijn website.

Let op: Ontvangen recensie exemplaren houd ik doorgaans niet zelf, maar worden gedoneerd aan minima(gezinnen) via de bibliotheek, het buurthuis of de voedselbank. Wanneer ik een boek wel zelf houd zal ik dit communiceren.

Neem contact met mij op

12 + 6 =