Homepage

De autist

Toen ik net voor mijn 32e verjaardag de diagnose autisme kreeg voelde ik me opgelucht, maar ook enorm verloren in de enorme bulk informatie die ik op me af kreeg over dit onderwerp. Daarom besloot ik erover te gaan schrijven en mijn ervaringen te bundelen en delen. Voor mezelf, maar ook, en vooral voor jou! Misschien heb je autisme en vind je herkenning in mijn verhaal, of heb je geen autisme, en leer je mensen met autisme beter begrijpen.

Sinds kort ben ik officieel gecertificeerd als ervaringswerker. In die rol ben ik beschikbaar als spreker, ‘meedenker’ en columnist. Benieuwd of ik ook iets voor jouw (organisatie) kan betekenen? Kijk dan op deze pagina.

Voor meer informatie over autisme kun je hier de laatste blogs vinden.

De boekenwurm

Lezen is mijn grootste hobby en in de zomer van 2021 besloot ik deze hobby met anderen te gaan delen via een speciale Instagrampagina. Het bleek de beste keuze die ik kon maken! Ik leerde andere leesgekken kennen, las boeken die ik anders nooit zou hebben opgepakt en verzamelde een hele lieve groep volgers om me heen die net zo graag verdwalen in verhalen als ik. En lezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk! Het is niet alleen goed voor de taalontwikkeling, maar ook voor onze mentale gezondheid kan het veel goeds betekenen.

Inmiddels deel ik daar ook een groter stukje van mijn leven, zo ook als het gaat om autisme.

Wil je meer weten? Kijk dan hier!

De dromer

De laatste jaren heb ik hard moeten werken om overeind te blijven, en daardoor was ik het dromen bijna verleerd. Gelukkig niet helemaal, waardoor ik de dromer in mezelf langzaam weer terug heb gevonden.

De dromer in mij wordt schrijfster, en verkent de wereld (liefst zonder paniekaanvallen) en met haar geweldige zoon aan haar zijde.