Korte update: happy new year!

12-01-'22 | Blog | 0 Reacties

En zo is het ineens alweer 12 januari 2022! De afgelopen weken had ik heerlijk vakantie van het schrijven, maar op Instagram ben ik wel gewoon aanwezig gebleven. Na blogmas merkte ik dat ik toe was aan een tijdje rust, zeker met de drukke feestdagen voor de boeg, en dat heeft me ontzettend goed gedaan. Ik ben blij dat de feestdagen weer voorbij zijn en 2022 is voor mij heel goed begonnen.

Een nieuw begin

Zo mag ik voor 2 supermooie initiatieven de sociale media gaan beheren. Het voelt heel goed om iets voor een ander te kunnen betekenen, maar tegelijkertijd vind ik het ook heel erg spannend! Ik merk echt dat ik moet wennen aan de takenlijstjes en de oneindige mogelijkheden die ik heb om eraan te werken. De rem moet ik bij mezelf echt nog even vinden, anders kan ik rustig 10 uur achter elkaar bezig blijven.

Een half jaar geleden had ik dit aanbod nooit aan durven nemen. Bang voor alle beren op de weg en nog banger voor mislukking en evt fouten die ik kan maken. Ik voel de angst nog steeds, maar het lukt nu ook om verder te kijken. Als ik niks doe ervaar ik namelijk ook de goede dingen niet. Bovendien is gevraagd worden echt heel fijn. Ze zijn met een reden bij mij uitgekomen, en ik ben dankbaar voor het vertrouwen.

Goede voornemens

Veel mensen vinden het onzin en ‘doen er niet aan’, maar ik vind het altijd fijn om het jaar te beginnen met een aantal mooie voornemens voor het nieuwe jaar. Overigens zou ik dat ook in juli kunnen doen, maar 1 januari is gewoon het makkelijkste begin. Een paar dingen die ik komend jaar (extra) aandacht wil geven zijn o.a.:
– Mijn webwinkeltje uitbreiden met nieuwe ontwerpen;
– Voor het eerst een lezing houden over autisme;
– Een grote minimaliseer ronde houden in huis en de schuur;
– Verder werken naar mijn streefgewicht (nog 14 kg te gaan…er is al 15 af…).

Daarnaast hoop ik te kunnen blijven genieten van mijn blog en boekenkanaal.

GewoonAutisme.nl

Over mijn blog gesproken. Ik ben begonnen op 9 oktober zonder vast uploadschema of plan. In het begin is het vooral aftasten geweest en heb ik gewerkt op mijn gevoel. De komende periode moet ik mijn aandacht over veel meer taken verdelen en heb ik voor mijn site een plan gemaakt. Voor jullie betekent dit ook meer vastigheid. Voortaan zal er elke donderdag een blog online komen.

De eerstvolgende blog komt dus morgen online, en zal gaan over 5 dingen die ik leerde over mezelf sinds ik de diagnose heb gekregen.

En hoe gaat het met jou?

Via Instagram heb ik gelukkig veel van jullie gewoon gesproken de afgelopen weken, maar niet iedereen natuurlijk en ik ben heel benieuwd hoe het met jou gaat! Ben je de feestdagen een beetje doorgekomen? En heb je misschien ook mooie voornemens voor het nieuwe jaar?

Ik ben blij dat de kop er weer af is, en ik kijk enorm uit naar alles wat 2022 GewoonAutisme mag gaan brengen!

Voor nu: tot morgen! 😉

Welkom op open-boek.nl!

Jaaaaa! Eindelijk is het zover: open-boek.nl is live! De afgelopen periode heeft Kimberley van Studio Honeymint keihard gewerkt om open-boek te maken tot dat wat het nu is, en daar ben ik superblij mee, en dankbaar voor! Kim en ik kennen elkaar soort van door en door,...

1 jaar autisme

Vorig jaar op 1 oktober had ik het diagnosegesprek na het autisme onderzoek. Ik weet nog dat ik die dag taart haalde en een enorm gevoel van opluchting ervaarde. Na zoveel jaren leven met zinloze therapieën, eindeloze zoektochten en vreselijk zware depressieve maanden...

‘Gewoon’ leven

Sinds het laatste bericht dat in maart online is gekomen op Gewoon Autisme, heb ik niet stilgezeten. En toch ook weer wel. Steeds kroop ik achter mijn laptop om te schrijven, maar de woorden bleven uit. Het lukte niet (meer) om dichtbij mezelf te komen en het hele...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Hoi! Wat leuk dat je komt kijken op Open-Boek; Een blog dat niet alleen gaat over mijn leven met autisme. Ik ben een open boek en schrijf dus ook over mijn geloof, boeken en meer!

“With God all things are possible.”

Mattheüs 19:26